Organisatie van Farwick Groenspecialisten

Onze organisatie draait al even mee, om precies te zijn sinds 1898! We mogen dan ook met trots vermelden dat wij (als eerste groenbedrijf in Nederland) het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen dragen.  Wij zijn de afgelopen eeuw behoorlijk veranderd.

Van bloemkwekerij, tot een full service groenvoorzieningsbedrijf met een breed scala aan oplossingen. Maar wat onveranderd is gebleven is onze instelling; ‘wij werken door te denken vanuit onze opdrachtgever’. De belangen van de klant staan altijd voorop. Dat is wat ons bedrijf door de vele decennia en met daarin vele ‘crises’ heeft gestuurd.


Door onze ervaring in het realiseren en onderhouden van zeer uiteenlopende projecten, zijn wij in staat om nieuwe technieken toe te passen en duurzame oplossingen voor de buitenruimte te ontwikkelen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als particuliere markt, overheden en semi- overheden.


Onze basis is het realiseren en onderhouden van de totale buitenruimte: groen, blauw & grijs. Daarnaast bieden wij tal van oplossingen op zowel groen als infra gebied. Hierover kunt u meer lezen onder het menu oplossingen.

Farwick logos erkening liggend