Wij werken voor en samen met meerdere aannemers, zowel bij particuliere als zakelijke projecten. Deze samenwerking, al dan niet in bouwteamverband, kan een goede aanvullende werking hebben op bijvoorbeeld nieuwbouw en renovatieprojecten. Diensten die wij in opdracht van aannemers uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

 • Terrein- en groenvoorzieningen
 • Daktuinen
 • Zwemvijvers

Samen met uw bedrijfspand is de aangrenzende buitenruimte de eerste indruk die een passant of bezoeker heeft. Een duidelijke herkenbaarheid van uw bedrijf en daarom van groot belang. Met een juiste invulling is er veel meer profijt te halen uit uw buitenruimte. Wij laten uw kantoortuin of bedrijfsterrein de meerwaarde zijn voor uw onderneming.

Tevens kunnen wij u helpen uw terrein praktisch in te richten zodat de onderhoudskosten worden gereduceerd, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw bedrijf.

Farwick Service & Nood-dienst

Wij beschikken over een technische dienst met een compleet ingerichte service-bus. Hiermee kunnen wij u snel van dienst zijn in geval van bijvoorbeeld; water lekkage, afwateringsproblemen (overstroming), (nood)-reparatie aan verhardingen etc. 

Het inrichten en onderhouden van scholen is een aparte discipline. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan bij onderwijsinstellingen; van basisschool tot universiteit. Farwick kan u helpen uw school letterlijk en figuurlijk te ‘vergroenen’!

Wat doen wij in en rondom scholen?:

Ontwerp/aanleg/onderhoud van:

 • Groenvoorziening
 • (Natuurlijke) speeltoestellen: aanleg, onderhoud en keuring
 • Dak en gevelbegroeiing al dan niet met PV cellen
 • Interieurbeplanting en moswanden
 • Omheining en hekwerken
 • Insectenhotels 

Farwick is werkzaam voor diverse overheidsinstanties zoals:

 • Gemeenten
 • Provincies
 • Waterschappen
 • Defensie
 • Rijkswaterstaat

Service & Nood-dienst: Bijstormschade of calamiteiten kunnen wij snel reageren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in korte tijd wegen vrij maken van omgevallen bomen.

Daarnaast beschikken wij over een technische dienst met een compleet ingerichte service-bus. Hiermee kunnen wij u snel van dienst zijn in geval van bijvoorbeeld; water lekkage, afwateringsproblemen (overstroming), (nood)-reparatie aan verhardingen etc. 

Farwick is ook de hovenier voor particuliere klanten; van stadstuin tot landgoed. Bij ons bent u namelijk geen nummer; u heeft bij ons een vaste tuinman; hij kent uw tuin en uw wensen. Wij voeren vakkundig alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw tuin in topconditie te houden, op incidentele of structurele basis.

Vele particulieren zijn al tientallen jaren klant bij ons; variërend van wekelijks onderhoud tot voor- en najaarsbeurten. Laat u verrassen door het efficiënte vakmanschap van onze hoveniers!

Het onderhoud van uw groen is bij ons in vakkundige handen. De basis hierbij is goede communicatie met alle bewoners. We hebben veelal vaste medewerkers op onze projecten, zodat er over en weer een vertrouwensrelatie kan worden opgebouwd. Ons doel is om u te ontzorgen zodat u zich kunt richten op andere zaken.
 
Service & Nood-dienst:
Wij beschikken over een technische dienst met een compleet ingerichte service-bus. Hiermee kunnen wij u snel van dienst zijn in geval van bijvoorbeeld; water lekkage, afwateringsproblemen (overstroming), (nood)-reparatie aan verhardingen etc.

Het onderhoud van uw terreinen en groenvoorziening is bij ons in vakkundige handen. Daarbij is goede communicatie van groot belang: terugkoppelen naar u als opdrachtgever en nauw contact met uw bewoners. Waar mogelijk werken wij met geluidsarm (accu-) gereedschap en voeren wij het groenafval direct af. Ons doel is om uw organisatie te ontzorgen zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Service & Nood-dienst: Wij beschikken over een technische dienst met een compleet ingerichte service-bus. Hiermee kunnen wij u snel van dienst zijn in geval van bijvoorbeeld; water lekkage, afwateringsproblemen (overstroming), (nood)-reparatie aan verhardingen etc.

 

Farwick logos erkening liggend