• Home
  • Particuliere tuinen

Particuliere tuinen

Farwick heeft door de jaren heen de reputatie opgebouwd als toonaangevend bedrijf in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen.


Ontwerp

In de ontwerpfase werken wij nauw samen met enkele gerenommeerde tuin- en landschap ontwerpers en architecten. De eerste fase start met een gesprek waarin wij samen met u een goed beeld proberen te vormen van wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan zoeken wij samen met u naar de beste ‘match’. Wij blijven wij nauw betrokken gedurende het gehele ontwerptraject, zodat wij in een later stadium het plan zonder volgens uw en de visie van de ontwerper kunnen uitvoeren.

Bekijk hier ontwerp voorbeelden


Realisatie

Bij de realisatie is geen tuin te groot, of te klein. Wij hebben passie voor ons vak en willen u verrassen met een eindbeeld dat past bij uw verwachtingen, of liever nog, deze overstijgt! Nadat de realisatie is voltooid blijven wij gedurende een voor afgesproken periode in beeld om ervoor te zorgen dat u met het juiste advies de tuin goed, mooi en vitaal kunt (onder-)houden.

Bekijk hier realisatie voorbeelden


Onderhoud

Een tuin onderhouden is een vak! Misschien heeft u zelf wel ‘groene vingers’ en doet u niets liever dan werken in de tuin. In dat geval is het misschien prettig om zo nu en dan eens met een van onze hoveniers uw tuin te doorlopen. Dan kunt u allerhande vragen stellen terwijl de vakman u helpt bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Of u bent helemaal niet thuis in de tuin en wilt op vaste tijden of op afroep een hovenier die het werk voor u doet. Alles is mogelijk bij ons, zolang u maar tevreden bent over het resultaat!

Bekijk hier onderhoud voorbeelden


Wist u dat wij diverse oplossingen in huis hebben die misschien ook voor u interessant kunnen zijn? Kijk dan eens bij oplossingen, voor o.a. boomverzorging, natuurbaden en meer.

Farwick logos erkening liggend